Tuesday, February 07, 2006

Pilapiirrokset puhuttavat.

Pilapiirrokset ovat loukanneet muslimeja syvästi, meidän täytyy "ymmärtää" heitä.
Entä nämä itsemurhapommittajat pitääkö meidän myös "ymmärtää" heitä?

Muslimien ei vastaavasti tarvitse koskaan "ymmärtää" meitä, koska me olemme vääräuskoisia. Heillä on luonnollinen uskonnollinen sekä poliittinen oikeus vastustaa meitä Muhamedin suomin oikeuksin.

Tulee sellainen vaikutelma, että se "ymmärtäjän" tehtävä on jätetty kokonaan kristilliselle maailmalle. Radikaali muslimimaailma on ottanut oikeassa olemisen kokonaan itselleen.

Meidän täytyy "ymmärtää" heitä juuri siksi, että he ovat oikeassa ja heillä on ainoa oikea uskonto. Tästä näkökulmasta katsottuna me olemme vääräuskoisia, siis velvolliset "ymmärtämään" oikeauskoisia.

Muslimit ovat tavallaan oikeassa, heillä näkyy olevan todellinen voima ja mahti tämän päivän maailmassa. Kristillinen maailma on vajonnut suureen voimattomuuteen, edustaen näin ollen vääräuskoisuutta. Ei voimattomuus voi edustaa Jumalan voimaa. Muslimeilla näyttää olevan se voima mikä meiltä puuttuu, joten meidän täytyy "ymmärtää" heitä.

Esimerkki meidän nöyrästä hiljaisesta voimattomuudesta. Tallink laiva upposi Suomenlahdella muutama vuosi sitten vieden syvyyteen noin 1000 ihmistä. Meillä asia vaiettiin hiljaisesti ja nöyrästi, siitä ei saanu puhua. Onnettomuuden tutkiminen oli myös hyvin salaista.

Punaisella merellä upposi juuri äskettäin autolautta vieden mukanaan syvyyteen noin 1000 ihmistä. Mitä tapahtui? Ihmiset saivat Kairossa raivarin ja alkoivat mellakoida ja hillua kaduilla ja polttivat varustamon pääkonttorin.

Sillä tavalla!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home